Det er selvfølgelig altid lidt svært at sige men hvilken seng tror du en kat ville vælge hvis en kat kunne vælge en seng? Jeg kommer her med et lidt utraditionelt bud, der er baseret på hvad min egen kat er vild med!

Katte ville vælge en hundeseng!

Der er mange der fortsat bruger katte kurve eller bare et tæppe til deres lille mis, men det er faktisk et helt forkert valg at gøre ihvertfald ud fra min kat at dømme. Jeg har nemlig købt en hundeseng til min kat og gæt hvad? Katten elsker at ligge og snue der. Det er jo også lidt dumt det kaldes for en hundeseng for den er jo mindst ligeså godt egnet til katte som til hunde.

Hvor finder man en god og billig hundeseng

Faktisk må jeg tilstå at man ret ofte kan falde over en super god hundeseng i genbrugsbutikker, men ellers så er det mest oplagte valg at købe sengen online. Hundesenge i fysiske butikker er alt, alt for dyre. Jeg har kigget rundt på mange online shops, men det bedste resultat har jeg fundet inde hos Olivers. Deres udvalg af hundesenge kan du se her. En sidste god mulighed er selvfølgelig selv at bygge en hundeseng. Det er ikke så svært, da der ikke som sådan er regler for hvordan sengen skal laves, men det er faktisk som ofte dyrere at lave en hundeseng selv, hvis mindre man da har et lille depot af materialer til rådighed. TIl gengæld skal det siges, at det er sjovt at lave sengen selv.