Selvom man gerne vil give det bedste af det bedste til sine dyr, er det faktisk ikke nødvendigt. I hvert fald ikke, når det kommer til kattefoder. For det er slet ikke en nødvendighed at fodre din kat med dyrlægens det dyre. Nej, du kan sagtens nøjes med Aldis det billigste – tro det eller ej.

Fodre billigt

Selvom de dyreste mærker gerne vil bilde dig ind, at kun deres er godt nok til dine husdyr, så tager de ganske fejl og bilder dig som forbruger noget forkert ind. For en sund, almindelig kat der hverken er en killing eller er gammel, kan sagtens få det billige foder. Selvfølgelig skal man stadig se på sin kat og dens livsstil. For hvis den gerne jager mus, skal den have foder med færre kalorier end en indekat. Det skader ikke at prøve en periode med billigt foder. For din kat skal nok give tegn på, at foderet ikke dækker dens behov, hvis det er tilfældet. For i så fald bliver pelsen mat og den begynder at fælde meget. Er det ikke tilfældet, kan du med god samvittighed spare på kvaliteten af kattefoderet.

Følg din egen fornuft

Selvfølgelig er det helt op til dig som katteejer at beslutte, hvad din kat skal fodres med. Jeg vil ikke belære dig med noget – men hvis pengene fra kattefoderet kan bruges på noget andet sjovt til din kat, er det da et super alternativ! For så kan du glæde din kat med noget helt andet, som den sikkert også vil sætte ganske stor pris på. Så overvej det gerne – det er et ganske godt forsøg værd både for dig og for katten.

Du kan finde forskelligt kattefoder på denne hjemmeside.