Så er der godt nyt for alle, der er vilde med at holde hjemmet muntert og stylish. Bjørn Wiinblad er nemlig blevet relanceret, og det er netop sådan noget design, som katte ville vælge!

Bjørn Wiinblad relanceres

Vidste du at Bjørn Wiinblad relanceres? Omfortolkning af Wiinblad har vakt live i navnet igen. Du kan se den nye kollektion her. http://www.bjornwiinblad-denmark.dk/det-nye-bjoern-wiinblad

Servering og anretning

Når jeg serverer min mad, skal det se fint ud. Jeg bryder mig ikke om alle mulige grimme gryder og pander på bordet. Når jeg har gjort mig umage om et måltid, skal maden serveres pænt og nydeligt. Derfor synes jeg, Wiinblad er interessant.

Hans design og kunstudtryk gør maden til en sanseoplevelse. Hvad angår finere madlavning og kokkekunst, så synes jeg mad drejer sig om oplevelsen, aktiviteten og sansningen. Mad er ikke bare noget, der skal laves og spises, det skal også føles og mærkes. Jeg er visuel, og derfor kan jeg godt lide Bjørn Wiinblads design.

Facts

Jeg er sikker på, at du kender hans keramik og design. Men måske kender du ikke hans historie? Han blev født i 1918 og udlært som typograf.

Han fandt dog sin vej indenfor kunst og design. I dag er han banebrydende indenfor keramik og kunst. Han kendes i hele verden og selvom han ikke længere er blandt os, lever hans sjæl videre i hans værker. Han var særligt kendt for sin positive ånd og designede gerne med inspiration fra det orientalske.

Du skal ikke blive overrasket, hvis du støder på vaser med hatte eller lysestager med arme, skåle med glade ansigter eller andet, det ville være typisk Wiinblad.